Van een rolluik heb je de hele jaar profijt. In de winter houdt het de kou, en in de zomer houdt het de warmte, buiten. Naast dat is een rolluik ook bestand tegens vorst, werkt het geluidswerend en heb je extra beveiliging tegen inbrekers. In de slaapkamer is een rolluik ideaal omdat het ook nog eens verduisterend is. Zo kun je rustig wakker worden zonder dat de zon in je ogen schijnt. Een rolluik is een multifunctioneel product voor jouw woning en in onze ogen een must. Hieronder leggen we je wat meer uit over rolluiken.

Rolluiken zijn al tientallen jaren een populair keuze voor isolatie en zonwering. Rolluiken zijn opgemaakt uit een bak, twee zijgeleiders en lamellen. De lamellen zijn voorzien van schuim die de rolluiken weersbestendig maken en zorgen voor geluidsisolatie. Een rolluik kun je op verschillende manieren bedienen. Veelal kiest men ervoor om het gewoon met de hand te bedienen, maar je kunt er ook voor kiezen om je rolluik elektrisch te maken. Dit gebeurd vaak bij grotere rolluiken die wat zwaarder zijn en niet zo eenvoudig met de hand zijn te bedienen. Bij elektrische rolluiken kun je kiezen voor bediening met schakelaar of een afstandsbediening. Rolluiken zijn vaak leverbaar tot ca. 4 meter breed en 3 meter hoog. De lamellen zijn in allerlei formaten leverbaar.

Waar kan ik rolluiken bestellen?

Wanneer je gaat googelen op rolluiken, zie je snel dat er heel wat aanbieders zijn. Wij raden je altijd aan om te googelen, omdat je dan de prijs en kwaliteit vergelijkt van heel Nederland i.p.v. de lokale aanbieders. Wij hebben ook gegoogeld, en uit de aanbieders waar wij hebben gekeken, biedt Rolluiken33.nl de beste prijs/kwaliteit verhouding. De rolluiken online op Rolluiken33.nl zijn allemaal van aluminium, worden geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie en hebben een laagste prijsgarantie. Verder zijn ze ook transparant en kun je meteen de afmetingen van jouw gewenste rolluik invullen en krijg je direct een prijs te zien. Wij raden je zeker aan om eens te kijken op de webwinkel. Ze bieden niet alleen rolluiken aan, maar ook kun je zonneschermen en screens bestellen op Rolluiken33.nl.

Hoe kies ik de beste rolluiken?

De beste rolluiken is voor iedereen anders. Als eerst moet je beslissen wat je wilt, hoe je het wilt en wat het budget is. Er zijn verschillende rolluiken leverbaar, je kunt kiezen voor inbouwrolluiken, rolluiken met een zonnepaneel, rolluiken met extra stevige lamellen en nog veel meer. Wij raden je wel aan om altijd te kiezen voor rolluiken van aluminium. Kunststof rolluiken gaan niet lang mee en voordat je het weet heb je weer nieuwe rolluiken nodig. Bekijk de webwinkel van Rolluiken33, lees meer over iedere rolluik en kies welke type het best past bij jouw wensen. Voor vragen en advies zoek je contact met hun klantenservice die je kan helpen met je vragen over zonwering.