Heeft u dubbel zoveel ruimte nodig waar u uw producten, goederen of materialen kunt opbergen of stallen. Een magazijn, opslagruimte of werkplaats heeft u natuurlijk aangeschaft voor de hoeveelheid ruimte. Een verdubbeling van deze ruimte is eenvoudig te realiseren, namelijk door de aanleg van Tussenvloeren. Wat een tussenvloer is? Hoe deze wordt aangelegd? En wat precies de voordelen zijn? Dat leggen wij u graag uit in deze blog.

Wat is een tussenvloer?

De naam zegt het natuurlijk al een beetje. Een tussenvloer wordt geplaatst tussen twee bestaande verdiepingen in de ruimte. Ook is er een mogelijkheid om deze boven of onder een bestaande verdieping te plaatsen. Een tussenvloer is niets minder dan een zelfdragende straalconstructie waardoor meerdere verdiepingen gerealiseerd kunnen worden. Ideaal als extra opslagruimte bijvoorbeeld! Wij kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over de veiligheid, aangezien werken op hoogte en met stalen constructies een zeer gespecialiseerde een nauwkeurige aangelegenheid is. Alle vloeren zijn voorzien van een CE-keurmerk, afgegeven door de TÜV. Zonder dat er een verbouwing of verhuizing aan te pas moet komen zorgt een tussenvloer voor een maximaal rendement. Tenminste, wanneer u bij de juiste producent aanklopt natuurlijk. Ook hiervoor hebben wij een tip.

Een tussenvloer van een specialist

Als u er zeker van wilt zijn dat uw tussenvloer voldoet aan de nieuwste eisen en is vervaardigd met de meest moderne technieken, dan doet u er goed aan om hier op te letten bij de keuze van uw leverancier. Een voorbeeld van een dergelijke producent is Nolte. Neem voor aanvullende vragen daarom zeker eens contact op, bijvoorbeeld telefonisch of per mail. De medewerkers staan u graag te woord met antwoord op uw vragen en aanvullende informatie over de mogelijkheden van tussenvloeren.