Als je je een beetje in de wereld van de afscheidingen verdiept, zie je al erg snel dat er maar een paar opties zijn om jouw tuin goed af te scheiden. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een schutting te plaatsen, jouw tuin af te scheiden door middel van een heg of aantal platen en tot slot is het mogelijk om een muur te plaatsen of te laten plaatsen. Welk van deze afscheiding het beste bij je past, leer je hier. Wij geven bij iedere soort afscheiding enige informatie zodat jij kunt weten of die ene afscheiding wel echt iets voor jouw tuin is. Gauw lezen dus!

Afscheiding door middel van een heg

Allereerst bestaat de mogelijkheid om jouw tuin af te scheiden door een heg. In deze gevallen wordt er vaak gebruik gemaakt van een liguster of conifeer, maar het kan natuurlijk erg goed zijn dat je een andere heg op oog hebt. Het voordeel van een heg is dat je niet lang hoeft te wachten tot deze volgroeid is. Dit is bij zaken als klimop bijvoorbeeld wel anders. Daarnaast is een heg redelijk onderhoudsvriendelijk. Naast het geven van water in droge perioden, is het zaak om jouw heg eens in de zoveel tijd te snoeien. Zie je dat zitten?

Afscheiding door middel van een schutting

Schuttingen zijn natuurlijk het populairste in de wereld van de afscheidingen. Een houten schutting geeft natuurlijk één van de beste afscheidingen die er is, gezien het feit dat er niets doorheen gezien kan worden. Hiernaast zorgt een houten schutting, of een schutting van een ander materiaal, voor een redelijk huiselijke sfeer in jouw tuin. Ook erg prettig!

Afscheiding door middel van een hekwerk Ook is de afscheiding door middel van een hekwerk erg aan te raden. Als je kijkt bij bedrijven als Hekwerkonline, zie je al snel dat er erg veel verschillende hekwerken zijn om jouw tuin of stuk grond af te scheiden. Als je vragen of opmerkingen hebt, raden we je aan om contact op te nemen met een team vol specialisten. Dit team helpt jou graag te zoeken naar hét hekwerk voor jou. Weet je al welke afscheiding het voor jou wordt?