Ben jij iemand die een bouwproject niet snel uit de weg gaat? Zie jij het helemaal zitten om een mooie overkapping aan je tuin toe te voegen? Jumbowood heeft dan de oplossing voor je. Bij deze specialist op het gebied van overkappingen voor in de tuin kan je namelijk ook een bouwpakket aanschaffen. Dit is een compleet pakket waar je niet alleen al het hout voor je overkapping in terugvindt, maar ook alle materialen die je nodig hebt om deze zo stevig mogelijk in elkaar te zetten.

Een aanwinst voor je tuin

Heb jij een flinke tuin, maar heb je het gevoel dat je deze nog niet optimaal gebruikt? Een overkapping is dan een goede optie. Niet alleen is dit een mooi stijlelement voor je tuin, maar je zorgt er hiermee ook voor dat je het hele jaar door van je tuin kan genieten. Denk het maar eens in: je zit lekker in de tuin, de BBQ staat aan en iedereen is er klaar voor om te genieten. Maar dan opeens blijkt je favoriete weer-app het weer eens een keer verkeerd voorspeld te hebben en breken de wolken open. Met een kapschuur in de tuin is dat geen probleem. De BBQ, jij en al je gasten staan helemaal droog onder die mooie overkapping. Maar ook in de herfst of winter is een overkapping de perfecte oplossing. Met een lekkere fleecedeken zit je op een regenachtige herfstdag knus onder je overkapping, waar je natuurlijk ook een heater neer kan zetten.

Aan de slag met je kapschuur bouwpakket

Het idee om een overkapping neer te zetten is natuurlijk heel leuk, maar hoe ga je dat realiseren? Met een bouwpakket van Jumbowood is dat heel eenvoudig. Maar, voordat je hiermee begint is het wel belangrijk om te realiseren dat je eerst een goede fundering moet leggen. Ook dit kan je zelf doen, of het laten uitvoeren door de mensen van het bedrijf zelf. Op deze fundering begin jij dan met het bouwen van je kapschuur. Je krijgt alle materialen geleverd die je nodig hebt om de kapschuur in elkaar te zetten. Uiteraard zit hier dan ook een duidelijke handleiding bij, zodat je niet bang hoeft te zijn dat het bouwen van je kapschuur met overkapping een al te lange onderneming gaat worden.

Kies de kapschuur die het beste in je tuin past

We raden je aan om, voordat je jouw kapschuur in elkaar zet, eerst eens goed de tijd te nemen om alle modellen te bekijken. Ga je voor een klein formaat kapschuur, of heb je genoeg ruimte in je tuin om hier een flinke overkapping neer te zetten? En wil je dan een kapschuur met of zonder ingebouwd tuinhuis? Denk sowieso goed na waar je de kapschuur voor wil gaan gebruiken. Als je deze puur wil gebruiken om lekker onder te zitten, dan heb je een bescheidener model nodig dan wanneer je hier ook je auto onder wil stallen. Bij Jumbowood heb je alle mogelijkheden als het aankomt op jouw nieuwe kapschuur. Je kan namelijk kiezen voor een standaard formaat en uitvoering, maar mag ook altijd aangeven als je zelf wensen hebt voor hoe je kapschuur er precies uit moet komen te zien.

Kapschuren kijken bij Jumbowood

Wil je die kapschuren en andere overkappingen van dit bedrijf eerst weleens in het echt zien, voordat je een beslissing neemt over welk model het gaat worden? Dan kan je altijd langskomen om deze in het echt te komen bekijken bij Jumbowood. Je kan hiervoor een afspraak maken, maar je mag ook een keer binnenlopen. Het bedrijf heeft namelijk een showroom ingericht in Grootebroek, waar een groot aantal overkappingen te bekijken zijn. Zo krijg je een goede indruk van de kwaliteit van de overkappingen en heb je alvast een idee van hoe deze er in jouw tuin uit komen te zien. Om je een nog beter gevoel te geven van hoe dat allemaal in jouw tuin past, kan je hier met een handige online tool een 3D-tekening van maken. Je ziet dan gelijk goed hoe jouw tuin er straks uitziet met die mooie, nieuwe overkapping.