Als je bezig bent je huis en/of terras te restylen vind je het misschien leuk een schaduwdoek rechthoek bij vinuovo.com aan te schaffen. Deze kun je boven je terras hangen, en laat wel wat licht door, waardoor het net lijkt of je onder de bomen zit. Ze beschermen goed tegen UV-straling waardoor je dus ongestoord op je terras kunt zitten zonder te verbranden, en waarbij het schaduwdoek rechthoek lekker verkoeling geeft. Schimmelwerend en gemaakt van High Density Poly Ethyleen. Ze zijn zowel waterdicht als niet-waterdicht beschikbaar. De niet waterdichte variant zorgt ervoor dat het minder broeierig wordt omdat de warmte door het doek heen kan opstijgen. Je kunt ze eenvoudig schoonhouden en ze zijn er in diverse kleuren. Ook de driehoeksvariant schaduwdoek is beschikbaar. Je kunt de doeken makkelijk ophangen dankzij het ophangsysteem.

Sfeervol genieten zonder echte vlammen

Dankzij de elektrische haard van Vinuovo kun je nu sfeervol van een haard of kachel genieten, zonder de nadelen van een echte haard. Zo heb je geen CO2- of fijnstofuitstoot, assen kunnen zich niet verspreiden in de woonkamer en je hoeft niet op te blijven tot het vuurtje gedoofd is. Ze zijn als inbouw elektrische haard te koop, tegen de muur aan of als losstaande kachel of haard. Dankzij de Opti-Myst en Opti-Virtual technieken wordt een echt vuur nagebootst. Ook de Pepper’s Ghost techniek wordt toegepast, eerder was deze techniek enkel beschikbaar voor pretparken en theaters, zoals in de Efteling. Vaak kun je de kleuren van het vuurbed van de elektrische haard van Vinuovo zelf instellen, voor een sfeervol vuurtje helemaal naar jouw wens. De elektrische haard is niet alleen mooi om naar te kijken, veel modellen geven tevens een weldadige warmte af! Visite uitnodigen was nog nooit zo leuk!  

Genieten op je terras dankzij warmtelampen

In de koude dagen is het mogelijk om gewoon lekker op je terras te vertoeven dankzij de warmtelamp buiten van Vinuovo.com. Ze zijn zeer geschikt voor de designliefhebber. In diverse groottes verkrijgbaar. Je kunt ze op je terras zetten of ophangen. Ze werken op stroom en geven infraroodlicht af, dit is vergelijkbaar met de warmte van de zon. Deze warmte dringt tot diep in je lichaam door voor een weldadig gevoel. Bovendien ontgift de infraroodstraling je lichaam van zwarte metalen en andere toxische stoffen en het is bewezen dat het je immuunfunctie verhoogt. Denk er ook eens aan om een warmtelamp buiten van Vinuovo.com neer te zetten in de hobbygarage. De terrasverwarmers, veelal van het merk Heatsale zijn uit te breiden met diverse opties: zoals een muziekspeler en bluetoothverbinding. Dus op afstand je muziek bedienen, en eenvoudig met de bluetoothverbinding de warmtestanden bepalen. Ook de compactere warmestraler is beschikbaar, deze kun je ophangen op je terras.