Vandaag de dag is er steeds meer vraag naar betaalbare, duurzame zonwering. De klassieke zonweringsystemen hebben er daarom sinds kort een gedegen concurrent bij: zonwering met zuignappen. Je bevestigt deze zonwering zonder boren aan je raam door – je raadt het misschien al – zuignappen. SunWise is een bedrijf dat gespecialiseerd is in zuignapzonwering. In hun eigen productiehal in Enkhuizen zorgen verschillende professionals ervoor dat alle orders die via de website binnen komen netjes worden afgehandeld. Het gehele proces, van verwerken tot versturen, gebeurt hier onder één dak. Hoe dat precies in zijn werk gaat, lees je in dit blog.

Nauwkeurig snijwerk

Nadat je bestelling zorgvuldig gecheckt is door de verkoopafdeling, gaat deze in productie. In de productiehal staat een grote snijmachine die met uiterste nauwkeurigheid aan de hand van slimme softwaresystemen orders tot op de millimeter nauwkeurig kan snijden. Dit wordt op zo’n manier gedaan dat er zo min mogelijk snijverlies is. Door deze precisie weet je altijd zeker dat de screens de juiste maat hebben en dat alle zijdes kaarsrecht zijn.

Een ring op iedere hoek

Nadat het doek op de juiste maat gesneden is, volgen er nog een aantal handelingen. Zo wordt de zonwering voorzien van ringen in iedere hoek (en wanneer het om grote formaten gaat, ook op de lange zijdes). Deze worden met een speciale ringmachine geplaatst, zodat ze op precies de juiste plek komen. Wanneer de ringen er allemaal goed op zitten, is de zonwering klaar om verzonden te worden.

Klaar voor verzending

Voor verzending worden de screens losjes opgerold, zodat er geen kreuken in het doek ontstaan. Vervolgens worden ze samen met de reinigingsdoekjes, de verstevigingen voor de hoeken (als je voor deze optie hebt gekozen), een korte handleiding en natuurlijk de bijbehorende zuignappen in een kartonnen doos verpakt en meegegeven aan de postbezorger.

Zuignapzonwering iets voor jou?

Twijfel je nog of zonwering met zuignappen iets voor jou is? Bij deze een aantal voordelen op een rijtje:

  • Makkelijk en snel zelf te monteren
  • Altijd op maat gemaakt, dus precies passend voor jouw raam
  • Gecertificeerd materiaal, dat continu verbeterd wordt
  • Duurzame en betaalbare oplossing ten opzichte van elektrische zonneschermen en airconditioning
  • Zonwering voor de buitenkant van het raam (of voor de binnenkant wanneer de buitenkant moeilijk bereikbaar is)