Er zijn veel verschillende producten die je online kan bestellen. Hierdoor heb je ook verschillende verpakkingen nodig, want kleding heeft vaak een kleinere verpakken dan schilderijen. Het is daarom slim om verschillende verzendozen in te slaan, want dit wordt doorgaans het meest gebruikt. Wil je graag verschillende verzenddozen in slaan? Neem dan eens een kijkje op de website Rotimshop. Deze partij heeft een ruim assortiment, waardoor er altijd wel iets bij moet zitten wat bij jouw producten past. Meer weten over de verschillende verzenddozen? Lees dan snel verder!

Het gebruik van een postdoos

Een postdoos is ideaal in gebruik. Ze worden plat aangeleverd waardoor ze niet veel plek innemen, Hierdoor zijn ze makkelijk te stapelen en op te bergen. Als je een doos nodig hebt vouw je die gemakkelijk uit elkaar, je doet het product in de doos en de doos wordt vastgeplakt aan de hand van de plakstip die al bevestigd is op de doos. En voilà de postdoos is klaar voor verzending.

Kortonnen dozen in verschillende maten

Een kartonnen doos kan meerdere functies hebben. Zo kan je in de doos spullen opslaan en opbergen, goederen in vervoeren als je bijvoorbeeld gaat verhuizen en producten versturen naar klanten. Deze doos wordt ook wel de Amerikaanse doos genoemd. Ze worden namelijk plat aangeleverd, hierdoor met je ze zelf in elkaar zetten en stevig dichtplakken met tape. Deze doos is dus heel gemakkelijk in gebruik, maar je moet er wel tape bij halen, anders heb je er niks aan.

De meest gemakkelijke doos

Heb je veel producten die je moet inpakken? Dan is het fijn dat het snel en gemakkelijk kan, dit kan met de dozen die een autolock bodem hebben. Deze dozen zet je snel in elkaar, vouw de bodem uit en druk de bodem vast. Je hebt hiervoor dus geen tape nodig, want de bodem blijft uit zichzelf in elkaar zitten. Daarnaast zijn er ook autolock dozen verkrijgbaar met een plakstrip aan de bovenkant, dit zorgt voor nog meer gemak.

Meer informatie nodig?

Wil je graag meer weten over de verschillende verzenddozen? Neem dan eens een kijkje op de website van Rotimshop! Hier staan verschillende verzenddozen in meerdere maten. Het is daarnaast ook mogelijk om bepaalde dozen te laten bedrukken met je logo of de juiste vormgeving. Nog vragen? Neem dan contact op met een van de experts.